IncludingTax
Αναζήτηση

Όροι Χρήσης και Προϋποθέσεις

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.

 

1)Το «www.ecopytrust.gr» παρέχει το περιεχόμενο (προϊόντα, υπηρεσίες, φωτογραφίες, πληροφορίες,  κλπ) "ως έχει". Για τον λόγο αυτό, πριν χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του «www.ecopytrust.gr», σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι ειδικότερους όρους και προϋποθέσεις χρήσης.

2) Κάθε προϊόν χαρακτηρίζεται από έναν μοναδικό «Κωδικό Προϊόντος» , περιγραφή, κόστος,

3)Η «ΜΑΡΚΟΥ Δ ΤΣΑΚΟΥΡΙΔΗΣ Π ΟΕ» διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής της πολιτικής χρέωσης χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, πάντα όμως χωρίς αναδρομική ισχύ. Σε κάθε περίπτωση οι χρεώσεις γίνονται αφού τις αποδεχθεί ο αγοραστής «Επισκέπτης / Χρήστης» (εφεξής  «Πελάτης»).

4)Η «ΜΑΡΚΟΥ Δ ΤΣΑΚΟΥΡΙΔΗΣ Π ΟΕ» διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των υπηρεσιών για ειδικές περιπτώσεις (προσφορές εορτών κ.α.). Οι προσφορές ισχύουν ρητά για το χρονικό διάστημα που έχουν ανακοινωθεί και χωρίς αναδρομική ισχύ.

5)Η «ΜΑΡΚΟΥ Δ ΤΣΑΚΟΥΡΙΔΗΣ Π ΟΕ» δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο «Ηλεκτρονικό Κατάστημα» τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται. Υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια.

6)Η «ΜΑΡΚΟΥ Δ ΤΣΑΚΟΥΡΙΔΗΣ Π ΟΕ» δεν ευθύνεται έναντι των «Επισκεπτών/Χρηστών» για την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους όταν κάτι τέτοιο οφείλεται σε υπαιτιότητα του «Πελάτη».

7)Η «ΜΑΡΚΟΥ Δ ΤΣΑΚΟΥΡΙΔΗΣ Π ΟΕ» διατηρεί το δικαίωμα περιορισμού ή και απαγόρευσης χρήσης των υπηρεσιών της σε «Πελάτες» που αποδεδειγμένα έχουν αναμειχθεί σε υποθέσεις εξαπάτησης άλλων «Πελατών» ή άλλες περιπτώσεις απάτης σε σχέση με το «Ηλεκτρονικό Κατάστημα».

8) Η «ΜΑΡΚΟΥ Δ ΤΣΑΚΟΥΡΙΔΗΣ Π ΟΕ» προσπαθεί να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας. Δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος.

9) Το «www.ecopytrust.gr» δεν δέχεται απευθείας συναλλαγές με τραπεζικές κάρτες (πιστωτικές ή χρεωστικές) και δεν διατηρεί αριθμούς πιστωτικών καρτών και κωδικούς ασφαλείας των αγοραστών. Οι «ΜΑΡΚΟΥ Δ ΤΣΑΚΟΥΡΙΔΗΣ Π ΟΕ» συνεργάζεται για τις ηλεκτρονικές της αγορές με την Alpha Bank e-Commerce. Οι συναλλαγές προστατεύονται και πραγματοποιούνται  σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγής των εταιρειών αυτών. Στο στάδιο αυτό, όλη η επικοινωνία κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 128 bits.

10)Η εξόφληση μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών από τη στιγμή της παραγγελίας. Σε διαφορετική περίπτωση η παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή από την «ΜΑΡΚΟΥ Δ ΤΣΑΚΟΥΡΙΔΗΣ Π ΟΕ».

11). Κατά την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, ο «Πελάτης» υποχρεούται να δηλώσει ως «Αιτιολογία κατάθεσης» το ονοματεπώνυμό του και τον "Κωδικό Παραγγελίας του" που του έχει αποσταλεί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην έγκυρη διεύθυνση e-mail που έχει δηλωθεί από τον ίδιο . Η «ΜΑΡΚΟΥ Δ ΤΣΑΚΟΥΡΙΔΗΣ Π ΟΕ» δεν φέρει ευθύνη εάν σε αντίθετη περίπτωση δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί η εν λόγω κατάθεση.

12) Υπαναχώρηση/Ακύρωση Παραγγελίας: Υπαναχώρηση ή ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει ΜΟΝΟ στις κάτωθι περιπτώσεις:

- Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της παραγγελιάς μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Διαγραφή» που βρίσκεται στο «Καλάθι». Κάνοντας «κλικ» σε αυτόν τον σύνδεσμο αφαιρείται αυτόματα το προϊόν από το καλάθι σας.

- Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η εξόφληση της, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να αναλάβουμε την ακύρωση της παραγγελιάς σας.

 

13) Η «ΜΑΡΚΟΥ Δ ΤΣΑΚΟΥΡΙΔΗΣ Π ΟΕ» διατηρεί το δικαίωμα παρακράτησης οποιωνδήποτε εξόδων που σχετίζονται με πληρωμές μέσω τραπεζικών πιστωτικών/χρεωστικών καρτών ή γενικότερα πληρωμές online.

 

14). Καθυστέρηση παραγγελίας: Παραγγελία δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

- Σε περιπτώσεις κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό αποστέλλουμε τα προϊόντα μας μόλις ολοκληρωθεί η τραπεζική μεταφορά.

15). Φορολογικά Παραστατικά πληρωμής (Απόδειξη / Τιμολόγιο)

16). Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελία την εξόφληση και παραλαβή των προϊόντων, η εταιρεία υποχρεούται στην έκδοση και αποστολή φορολογικού παραστατικού (Απόδειξη ή Τιμολόγιο).

17) Η εταιρεία εκδίδει και αποστέλλει εξ ορισμού απόδειξη για τις εκτελούμενες παραγγελίες εκτός αν ο πελάτης αποτελεί νομικό πρόσωπο οπότε πρέπει να το δηλώσει υποχρεωτικά στη φόρμα παραγγελία ότι επιθυμεί την έκδοση τιμολογίου και επιπλέον να δηλώσει τα ακόλουθα στοιχεία του Νομικού προσώπου.

Επωνυμία Εταιρείας :

Στοιχεία εκπροσώπου :

Δραστηριότητα Εταιρείας :

Α.Φ.Μ.

Δ.Ο.Υ.

18).  Ο πελάτης συμφωνεί στην αποστολή των φορολογικών παραστατικών στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που έχει δηλώσει και αν επιθυμεί την ταχυδρομική αποστολή του υποχρεούται να δηλώσει πλήρη ταχυδρομική διεύθυνση αποστολής.